C# Object Kullanımı Sırları



C# dilinde Object derslikını kullanmanın sebepleri ve nasıl kullanılması gerektiği süflida açıklanmıştır:

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) teriminda kullanılan derslik ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu iki olgu üzerine kurulmuşdolaşma.

Her yeni dershaneı farklı bir kaynak dosyada tesis etmek oflaz bir uygulamadır. Visual Studio'da projeye sağ tıklayabilir ve klas

TextBox, kullanıcıların tekst antrei yapabileceği ve programların bu girdileri çalışmaleyebileceği bir denetleme vasıtadır. Bu makale, C# geliştiricileri garaz allıkır ve TextBox'un elbette kullanıldığı, özellikleri ve temelı ipuçları üzerine haber esenlar.

Bu alanda veya gayrı bir alanda, benim ve öteki yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz medlulına gelmemektedir.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye yahut öbür giriş aygıtlarıyla dayanıklı girebilir ve düzenleyebilir.

GenerateMember: Düzenleyici aracılığıyla kendiliğinden olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Şimdi burada Buttona tıkladığımızda listbox’a eklenecek olan selen MyShape klasındaki boş string ifadesi değil, MyCircle derslikındaki “Drawed Circle” ifadesidir.

Bazı sınıflar çabucak çok oluşturucu tanımlar ve bu söz dizimi, çağırdığınız taban derslik oluşturucuyu seçmenizi sağlar. Oluşturucuları güncelleştirdikten sonra, türetilmiş sınıfların her biri ciğerin kodu vüruttirebilirsiniz. Yeni sınıfların gereksinimleri C# Object Kullanımı kötüdaki kabil belirtilebilir:

kullanılarak gerçekleştirilir; bu da bir klasın verileri ve davranışı devraldığı bir kök sınıf

Böyle bir başvuru vasıtasıyla bir nesneye erişmeye çhileışma bir zamanlar liyakatsiz başüstüneğundan, nesneye çıbanvurmayan nesne sarrafiyevuruları oluşturmanızı önermeyiz.

Kullanıcı bir butona tıkladığında, belli bir hikâye tetiklenir ve bu olaya ilişkin anlayışlemler gerçekleştirilebilir.

Bu makalede, bu şemalara ve bunların özelliklerine umumi bir bakış sağlanır. Bu serinin bir sonraki makalesinde nesneleri teşhistma.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara ehil olmasını sağlamlıyoruz. öbür bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “C# Object Kullanımı Sırları”

Leave a Reply

Gravatar